Želite da za vašu kompaniju čuju potencijalni klijenti ili poslovni partneri, kako biste povećali obim poslovanja, a ne znate kako to da postignete?

Obratite se jednoj od brojnih marketinških agencija i dobićete vrlo obimnu ponudu: kreiranje reklama za televiziju... džinglova za radio... pisanje takozvanih PR tekstova, koji će biti plasirani u štampanim medijima i na nekom od posećenijih internet portala, a sve to za prilično visoku svotu novca. Međutim, postavlja se pitanje da li je to zaista pravo rešenje?

Ono što od takvih stručnjaka gotovo sigurno nećete čuti, jeste da je prisutnost na društvenim mrežama ključan faktor u oblasti brendinga i ujedno najisplativiji način da u relativno kratkom vremenskom periodu postignete svoj poslovni cilj.

Ali se onda sledi pitanje kako to da uradite? Da li da pokušate samostalno da vodite naloge na društvenim mrežama ili da, ipak angažujete profesionalce, koji će to uraditi umesto vas?

Iako se odgovor na to pitanje nekako sam nameće, pokušaćemo da obrazložimo zbog čega je mnogo bolje, a na duge staze i isplativije, da se opredelite za drugu opciju.